Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos de Sant Sadurní lliuren 4 felicitacions a persones no vinculades al cos

Els Mossos de Sant Sadurní lliuren 4 felicitacions a persones no vinculades al cos

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní han lliurat quatre felicitacions públiques a persones no vinculades al cos en el marc del Dia de les Esquadres 2020.

En el decurs de l’acte, s’ha lliurat una felicitació a un veí de Torrelavit que, gràcies a la seva ràpida intervenció, va salvar la vida a un home amb intencions suïcides. Enguany, també s’ha lliurat una felicitació al director de l’Institut Públic Escola Intermunicipal del Penedès, Josep Solé, per la destacada col·laboració mantinguda al llarg d’aquests darrers anys i que, juntament amb l’equip de docents, ha afavorit la bona relació existent entre el centre escolar i els Mossos d’Esquadra, sempre amb l’objectiu comú de la formació dels alumnes.
Finalment, s’ha lliurat a l’Ajuntament de Gelida dues felicitacions per a dos agents de la seva Policia Local amb motiu d’una actuació conjunta, amb efectius de la comissaria dels mossos Sant Sadurní d’Anoia, on es van detenir els quatre autors d’un robatori violent a un jove.
A l’acte van assistir l’alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop i el Regidor Santi Gracian, juntament amb el cap de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Penedès, l’Inspector Manel Sancho, el cap de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia, el Sotsinspector Eduard Barca i la Sotscap de la Policia Local de Gelida, Reyes Fábregas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: