Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Monjos congela impostos per al 2021 i rebaixa taxes per afavorir la reactivació econòmica

Els Monjos congela impostos per al 2021 i rebaixa taxes per afavorir la reactivació econòmica

Les mesures de congelació d’impostos i rebaixa de tasques tenen l’objectiu d’ajudar a revifar l’activitat econòmica al municipi.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat aquesta setmana en sessió plenària una congelació de la majoria dels impostos per al 2021 amb la intenció d’afavorir la reactivació econòmica del municipi i ajudar a combatre els efectes negatius de la Covid-19 sobre la ciutadania.

La mesura contempla la reducció d’un 15% de la taxa de parades del mercat i el mateix percentatge per a les taxes de residus comercials i d’ocupació de la via pública per a taules i cadires, totes elles amb voluntat d’afavorir el teixit comercial i del sector de la restauració.

La modificació de les ordenances fiscals per al 2021 es va aprovar
provisionalment amb els vots a favor del PSC, els vots en contra d’ERC i
JuntsxCat i l’abstenció de Poble Actiu-CUP.

D’altra banda, també es va provar amb els vots de l’equip de govern i
l’abstenció de l’oposició l’inici de la licitació del contracte del servei de neteja dels edificis i equipaments que depenen de l’Ajuntament. També es va aprovar per unanimitat una modificació del pressupost 2020 per reconduir línies de subvenció a entitats del municipi per a arranjaments i adquisició de material. Així mateix, entre d’altres punts, es van aprovar les bases per a la socialització i reutilització de llibres escolars i material didàctic per al curs vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: