Dimecres, 25 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP presenta el pla antiokupa i de seguretat ciutadana a Vilafranca

Entre les propostes del PP està la del desallotjament exprés dels ocupants il·legals entre 12 i 48 hores.

Divendres passat el president de la Junta provincial de Barcelona del Partit Popular, Oscar Ramírez, va visitar Vilafranca per a presentar una campanya de recollida de signatures de suport al Pla Antiokupació presentat pel Grup Parlamentari del PP al mes de juliol al Congrés dels Diputats. Aquest pla pretén evitar que es produeixin ocupacions il·legals amb un seguit de mesures, entre elles el desallotjament exprés entre 12 i 48 hores.

També per a afavorir el desallotjament d’ocupes conflictius el PP sol·licita que les Comunitats de Propietaris puguin promoure un procediment civil ràpid. Ramírez insistia en que el principal problema està en la llei sobre habitatge que tenim.

El PP de Vilafranca recollirà signatures de suport a aquest pla els dissabtes durant la celebració del mercat setmanal a la Rambla de Nostra Senyora. Des del grup municipal esperen que aquesta iniciativa tingui bon acolliment a la vila i recorden que l’Ajuntament ha tramitat des del 2018 126 expedients per ocupació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: