Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Mossos d’Esquadra han intervingut en 4 botellades a diferents municipis de l’Alt Penedès

La matinada de dissabte a diumenge passats els Mossos d’Esquadra van rebre les queixes veïns de diversos municipis de la comarca on s’estaven fent festes massives a l’aire lliure, amb botellades.

La de major dimensió es va produir entre Vilafranca i la Granada, a la zona del Fondo de l’Estació, amb més de 100 persones i diversos vehicles. Els mossos es van presentar al lloc i van instar a les persones que s’hi trobaven a abandonar la festa, però van rebre una reacció hostil amb el que van haver de reclamar reforços per dispersar-la i van obrir 56 denúncies. Multes per incompliment de les normes sanitàries que poden anar dels 3.000 als 30.000€.
La mateixa nit van haver de dispersar també tres botellades més a Vilobí del Penedès, Sant Sadurní i Sant Pere de Riudebitlles, en aquests casos amb dispersió de les trobades en el primer requeriment dels mossos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: