Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival MUSiCVEU va lliurar 3.370 € solidaris a AMPERT

El Festival MUSiCVEU va lliurar 3.370 € solidaris a AMPERT

Enguany la programació de la VI edició del Festival MUSiCVEU, s’ha vist alterada per la pandèmia de la COVID-19.

L’acte va tenir lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca, on el President de la Fundació Pinnae i entitat organitzadora del Festival, Martí Solé, va fer entrega del xec a Joan Ríos, President de l’Associació Ampert. AMPERT és una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció donada als malalts oncològics durant les diferents fases de la malaltia.
L’àmbit d’actuació de l’entitat és comarcal, ja que dona cobertura als habitants dels 27 municipis de l’Alt Penedès i ofereix un servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries. Es tracta d’un transport col·lectiu coordinat amb el Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’ICO, i compta amb el seguiment mèdic del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i suport del voluntariat de Creu Roja Alt Penedès.
Enguany la programació de la VI edició del Festival MUSiCVEU, s’ha vist alterada per la pandèmia de la COVID-19 que durant l’estat d’alarma va haver de posposar la programació prevista durant els mesos de març, abril i maig. Però lluny d’aturar la seva programació, el Festival va aixecar novament el teló el 23 d’agost amb el concert de l’Andrea Motis amb totes les entrades exhaurides. El calendari del MUSiCVEU s’ha allargat fins a finalitzar la programació prevista i els dos darrers concerts s’han celebrat a l’auditori Fòrum Berger Balaguer, reduint l’aforament i extremant totes les mesures de seguretat que han estat dictades pel govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: