Dijous, 25 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El cementiri de Sant Sadurní i el de Monistrol apliquen mesures de cara a Tots Sants

El cementiri de Sant Sadurní i el de Monistrol apliquen mesures de cara a Tots Sants

Es demana que s’esglaonin les visites i s’aplicaran mesures de seguretat i higiene a l’accés a les instal·lacions.

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el Cementiri Municipal de Sant Sadurní i el de Monistrol obriran del 26 d’octubre al 3 de novembre de 8 del matí a 6 de la tarda. Es prendran mesures de seguretat i higiene en l’accés a les instal·lacions i es demana a la ciutadania que visiti el cementiri de forma esglaonada. En l’actual situació sanitària, s’aplicarà un control de l’aforament de manera que l’ocupació respecti sempre el màxim d’una persona per cada 2,5 m2, reforçant la informació i la senyalització.

S’establiran entrades i sortides diferenciades sempre que sigui possible i recorreguts per tal que les persones no es trobin en sentits oposats, respectant sempre la distància interpersonal d’1,5 m. Per indicar-ho s’utilitzaran marques a terra, tanques i altres elements de senyalització. Serà obligatori l’ús de mascareta en tot moment excepte per a les persones que n’estiguin exemptes per motius de salut i els infants menors de 6 anys.

S’han adoptat mesures de neteja i desinfecció periòdica, amb especial atenció a les zones i espais d’ús comú i a les superfícies, materials i equipaments de contacte més freqüents. També hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic i desinfectant en llocs accessibles i visibles.

L’estada al cementiri es limitarà a 45 minuts i estarà prohibit menjar i beure a l’interior de l’equipament. Cal evitar les trobades casuals amb altres persones i les aglomeracions i mantenir en tot moment el distanciament social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: