Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge els més petits podran gaudir de Ma, me, mi…Mozart! a l’Auditori de Vilafranca

Diumenge els més petits podran gaudir de Ma, me, mi…Mozart! a l’Auditori de Vilafranca

Un espectacle amb el que petits i grans poden compartir les obres d’un dels grans genis de la història de la música però amb estils, ritmes i harmonies més properes al nostres dies

Aquest diumenge a les 12h, a l’Auditori Municipal de Vilafranca, arriba Ma, me, mi… Mozart! I ho fa de la mà de l’Auditori de Barcelona. Les obres del vienès arriben de nou a l’Auditori després de girar per nombroses ciutats amb gran èxit de crítica i públic, arribant a ser un dels 10 finalistes als premis YEAH! (Youth European Awards) l’any 2010.
Sis músics amb un instrument de cada família: veu, acordió, clarinet baix, violí i instruments de corda pinçada, interpreten Mozart. Un espectacle amb el que petits i grans poden compartir les obres d’un dels grans genis de la història de la música però amb estils, ritmes i harmonies més properes al nostres dies. Peces com Les noces de Fígaro, La flauta màgica i Don Giovanni deixaran bocabadats petits i grans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: