Dijous, 19 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte es reprèn la XXII edició del cicle Cava Jazz a Font-rubí

Dissabte es reprèn la XXII edició del cicle Cava Jazz a Font-rubí

L’actuació de Apocadixie Cotton Pickers reprèn el cicle que es va aturar el passat mes de març. La resta de concerts ajornats es faran els mesos de novembre i desembre.

El XXII Cicle de Cava Jazz es va veure estroncat per la situació provocada pel coronavirus. Es van haver de posposar les actuacions previstes per els mesos de març, abril i maig, i s’han reprogramat per aquests darrers mesos de l’any.

Així, l’actuació prevista pel mes de març es durà a terme aquest dissabte 17 d’octubre, de la mà del grup Apocadixie Cotton Pickers. El concert de Monique Makon & The Soul Titoo’s, inicialment programada pel mes d’abril, tindrà lloc el 28 de novembre, en el marc del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Finalment, l’últim concert del XXII Cicle de Cava Jazz, amb el tribut a Louis Amstrong “Jazzcare All Stars”, s’ha ajornat al 12 de desembre, a tocar de les festes de Nadal.

Apocadixie Cotton Pickers és un quartet de Jazz New Orleans que interpretarà des de les cançons de treball fins als primers temes de Duke Ellington, tot passant pel ragtime, el xarleston o el blues. Explicaran històries i cantaran cançons dels inicis del jazz.

Per tal de garantir les mesures de seguretat, ha canviat la ubicació i hora de l’esdeveniment. Serà a les 8 del vespre a la pista poliesportiva de Guardiola de Font-rubí. Les portes i la taquilla s’obriran a les 7 de la tarda. És aconsellable arribar una hora abans de l’hora d’inici per evitar aglomeracions.

Donades les circumstàncies, també cal inscriure’s prèviament a través del web de l’ajuntament de Font-rubí www.font-rubi.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: