Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Decepció i impotència als Centres d’Estètica arran de les mesures que els obliguen a tancar

Per a molts centres d’estètica aquest segon tancament ha estat un cop molt més dur que quan es va declarar l’Estat d’Alarma

Al mateix temps que el sector de la restauració, els centres de bellesa i estètica també s’han vist afectats per les darreres mesures de restricció que obliguen a tancar al públic durant 15 dies. Les professionals del sector estan molt sorpreses d’aquesta decisió del govern i senten tristesa i impotència davant d’un fet que consideren del tot injust. I és que, tal i com explica la Maite Ortiz del centre d’estètica Harmoni de Vilafranca, elles sempre han tingut molta cura de la higiene al centre i amb la clientela i, ara, amb el protocol per la Covid-19, encara més.

Llongueras Vilafranca, a banda de ser perruqueria, fa poc més d’una setmana que va obrir un nou servei d’estètica que ara s’ha vist tancat quan just arrencava. La seva directora, Teresa Domingo, destacava les mesures que prenen al centre i es queixava que acabessin ‘pagant justos per pecadors’.

Per a Harmoni, aquest segon tancament ha estat un cop molt més dur que quan es va declarar l’Estat d’Alarma.

La Teresa Domingo de Llongueras està convençuda que, en moments com els actuals, les persones necessiten més que mai el benestar i sentir-se bé físicament.

Malgrat tot, tant Harmoni com Llongueras estan molt satisfets i agraïts amb la seva clientela per la confiança dipositada en moments tan durs i excepcionals com els que estem vivint.

Notícies relacionades

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: