Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat posa en marxa una campanya per les xarxes en suport al sector de la restauració

Creuen que les mesures dràstiques posen el sector de la restauració en una situació molt difícil.

La marca col·lectiva de vins escumosos Corpinnat ha posat en marxa una campanya per les xarxes socials per expressar el seu suport al sector de la restauració davant les noves mesures restrictives decretades pel Govern per frenar la Covid-19.
Des de Corpinnat pensen que aquestes mesures tan dràstiques posen el sector de la restauració en una situació molt difícil i per això emplacen tota la ciutadania a no deixar que tanquin les cuines i a continuar consumint a través del servei a domicili o takeaway.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: