Dimarts, 19 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Augmenten els ingressos hospitalaris i les defuncions per Covid a l’Alt Penedès i Garraf

L’informe setmanal del Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf indica un increment de casos respecte a la setmana anterior.

En concret s’ha passat dels 13 pacients ingressats amb patologies respiratòries o sospita de Covid de l’informe de la setmana passada als 27 casos actuals, amb un increment del doble. També cal lamentar tres persones mortes més des de que es va iniciar la pandèmia, sumant un total de 122. Respecte a les altes hospitalàries són 6 més en una setmana i ja són 518 les persones que han estat ingressades als hospitals de les dues comarques i que han superat la malaltia des de que es va iniciar la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: