Dimarts, 24 de Novembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriba Flyhard Produccions amb l’obra ‘Lo Nuestro’

Arriba Flyhard Produccions amb l’obra ‘Lo Nuestro’

L’obra va ser guanyadora del Premi Teatre Barcelona al Millor Text Original

Divendres podrem veure ‘Lo Nuestro’ la primera de les obres de la Flyhard Produccions que es duran a terme aquesta temporada a Vilafranca.
L’argument de ‘Lo Nuestro’ ens situa en una Nit de Cap d’Any, una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou? Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tenen moltes ganes de donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort perquè “Els Guerrero Fernández no són pobres. Humils. Però pobres, NO”. L’obra tindrà lloc aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: