Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suport de Federalistes d’Esquerres als treballadors penedesencs en lluita per la seva feina

La formació vol mostrar el seu suport a les demandes dels treballadors i treballadores que aquests darrers mesos estant lluitant per conservar el seu lloc de treball a la comarca.

El passat 19 de setembre es va celebrar l’assemblea de Federalistes d’Esquerres del Penedès i Garraf. En el decurs de la reunió es va aprovar donar suport als treballadors i treballadores de les empreses del Penedès: Saint Gobain, Rober Bosch i Alfisa, que estan en risc de perdre els seus
llocs de treball, i també als autònoms i petits empresaris que estan patint la greu crisis provocada pel Covid-19.

Cal tenir present que aquesta decisions empresarials, posen en perill un gran nombre de treballadors de l’Alt i Baix Penedès, i aboquen a les seves famílies a una situació de precarietat, laboral i econòmica. Per això demanen que es busquin solucions que donin viabilitat a les empreses i els llocs de treball. Demanen a la Generalitat ,que és qui té les competències col·laborant estretament amb els Ajuntaments, que elabori un pla d’industrialització per les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, amb criteris de sostenibilitat que aporti valor afegit i generi ocupació en aquestes comarques tant castigades per l’atur.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: