Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza una mostra artística per el 5è aniversari del Banc de Temps de Vilafranca

S’organitza una mostra artística per el 5è aniversari del Banc de Temps de Vilafranca

La mostra tindrà lloc del 5 al 31 d’octubre, a l’Espai Fet x Mi de la Biblioteca Torras i Bages.

El 8 de març del 2015 es va posar en marxa el Banc de Temps de Vilafranca, un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones. Funciona mitjançant l’oferta i la demanda dels seus participants i l’intercanvi es valora pel temps prestat.
Enguany per celebrar el seu cinquè aniversari s’han organitzat cinc activitats, l’última de les quals és una mostra de realitzacions artístiques, a càrrec dels mateixos participants del banc, que tindrà lloc del 5 al 31 d’octubre, a l’Espai Fet x Mi de la Biblioteca Torras i Bages.
Durant el passat mes de març ja es van dur a terme la resta d’activitats. El Banc de Temps és un projecte del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als Barris.
Qualsevol persona interessada en rebre més informació es pot adreçar al Servei d’Ocupació al recinte La Fassina, trucar al telèfon 938 171 324 o enviar un missatge de correu electrònic a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: