Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’han tancat les inscripcions per a la Festa d’inici de la temporada de familiars i d’adults

S’han tancat perquè s’han exhaurit totes les places.

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca comunica que no queden places disponibles per a les Festes d’inici de la temporada d’espectacles d’adults i familiars, que es faran aquest diumenge, amb aforament limitat i seguint les mesures de seguretat i higiene Covid-19. Així, per assistir-hi calia fer reserva prèvia. Les entrades s’han exhaurit i no queden places disponibles.
Aquestes festes seran el punt d’arrencada de la temporada d’espectacles familiars i d’adults. Durant l’acte, es presentaran els nous espectacles programats i es recordaran tots els espectacles que van quedar ajornats arran de la COVID-19 i que es podran veure a partir d’aquesta tardor.
La periodista Laia Paretas serà l’encarregada d’explicar l’ oferta de teatre, música, dansa i circ del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca i ens presentarà l’espectacle A la fresca de la companyia Anna Confetti / Cirquet Confetti. Una proposta on tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques. Escenes quotidianes i surrealistes que portades a l’extrem esdevenen molt divertides.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: