Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Penedès TV completen aquest dimecres la programació especial de Festa Major

Els dos concerts de festa major es podran tornar a veure a Penedès TV el cap de setmana.

Des de l’esclat de les Tornades aèries el dia 29 d’agost a les 12 del migdia i fins a la missa exequial de Difunts del 31 d’agost, Penedès TV i Ràdio Vilafranca han estat oferint en directe els actes previstos de les accions simbòliques de Festa Major, per acostar a totes les llars la programació prevista per els administradors, dins de l’espai de l’església amb aforament limitat. Però de fet la programació especial ja va començar el 22 d’agost amb la novena i els goigs a Sant Fèlix, que excepcionalment s’han retransmès en directe per la televisió cada dia, també per fer arribar a tothom aquests actes litúrgics, però també tradicionals de la festa. d’altra banda per oferir una programació completa i fer reviure l’esperit festa majorenc Ràdio Vilafranca i Penedès TV han ofert els tres dies, 29, 30 i 31 uns informatius especials de Festa Major, recollint les principals notícies que han sorgit de la celebració dels actes d’enguany. També s’han obert finestres per reflexionar sobre la més típica amb un conjunt de 8 tertúlies amb diferents convidats, gravades en els indrets habituals on succeïxen els principals actes de la festa. S’ha parlat dels goigs i del pregó, també de la Tronada i del paper dels administradors, de la Diada castellera i de l’Entrada de Sant Fèlix i finalment també dels Balls i de les diades castelleres del 29 i del 31. A més d’aquests continguts la programació s’ha completat amb dos concerts enregistrats expressament per a la ocasió. Un al Claustre amb òpera amb la col.laboració del Rotary Club i un altre a l’auditori de La Típica.
I també s’ha emès reportatges festamajorencs realitzats per la productora 360 Visual, un sobre la descoberta d’un dibuix de la processó de 1872, un altre sobre la Processó Il·lustrada, que s’emet durant tot el dimarts 1 de setembre i finalment un altre reportatge sobre l’actuació dels grallers dalt del campanar. Aquest darrer s’emet aquest dimecres 2 de setembre en una primera emissió a dos quarts de cinc de la tarda.
Els dos concerts de festa major es podran tornar a veure a Penedès TV el cap de setmana. Dissabte el de La Típica amb emissions a la una del migdia, a les cinc de la tarda i a les onze de la nit. El concert d’òpera es podrà veure a Penedès TV el diumenge en el mateix horari a la una del migdia, a les cinc de la tarda i a les onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: