Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pontons estrena el nou servei de comunicació per WhatsApp

Pontons estrena el nou servei de comunicació per WhatsApp

Des de l’Ajuntament de Pontons s’està treballant per millorar la comunicació amb els veïns i veïnes del municipi.

Ho fan amb noves eines que permetran fer arribar la informació de forma més directa, en un exercici per millorar els canals comunicatius què disposaven fins ara. Per aquest motiu l’Ajuntament posa en marxa el nou servei de comunicació via l’eina WhatsApp. Es tracta de facilitar a la població el màxim d’informació, com poden ser els bans municipals, avisos importants, emergències, informació d’activitats o esdeveniment, entre altres qüestions que puguin ser del seu interès, mitjançant l’aplicació WhatsApp, com una eina ràpida i eficaç per fer arribar el màxim d’informació actualitzada. Aquest nou servei d’informació per WhatsApp que s’ofereix, serà un canal unidireccional d’informació del consistori cap als veïns i veïnes, on l’Ajuntament podrà adreçar missatges a tothom que hi estigui subscrit, que ho rebran directament al seu mòbil, i que únicament es podrà fer servir per rebre informació, però no es podrà contestar, enviar missatges, ni interactuar amb la resta d’usuaris del servei. Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament pretén millorar la comunicació amb la població, perquè estigui informada de tot el que succeeix al municipi, especialment en la situació actual de crisi sanitària.
Per subscriure’s a aquest servei només cal dirigir-se a la web del consistori, www.pontons.org, allà es pot trobar els passos a seguir i tota la informació necessària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: