Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pinnae ha lliurat la línia d’Ajuts als Projectes d’Impuls Social pel Territori 2020

Enguany amb una dotació econòmica conjunta de 300.000 euros.

L’acte, celebrat a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca seguint el protocol d’higiene i seguretat sanitària, va comptar amb la presència de representants de les 18 entitats escollides que van signar un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i se’ls va fer lliurament del diploma de reconeixement que atorga la línia d’ajuts. Aquesta tercera convocatòria mostra el compromís de la Fundació amb la societat més propera i enguany encara més en aquesta època de pandèmia que està afectant a les persones en risc d’exclusió social.
El lliurament el va fer el president de Pinnae, Martí Solé, que remarcava com la Fundació assumeix la responsabilitat i el compromís de participar en la recuperació de la nostra societat i va cloure l’acte l’alcalde de Vilafranca i delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès, Pere Regull, que va posar en valor el suport i la col·laboració de Pinnae amb les entitats socials del territori. L’àmbit dels projectes que es buscaven, tenien com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social, en situació de malaltia, amb discapacitat o problemes de salut mental, persones d’edat avançada i persones amb necessitats socioeducatives.
Aquestes línies de suport es reparteixen en projectes que es desenvolupen en alguna o vàries de les quatre comarques de la Vegueria Penedès.
Entre els projectes seleccionats hi ha, per exemple el de la Creu Roja ‘Unint punts, creant xarxes’ dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d’exclusió social de Alt Penedès, Anoia i Garraf. També el de l’Associació TIAM, amb un Servei d’atenció a persones afectades per la demència, amb actuació a l’Alt i Baix Penedès.
La Sònia Cruz de la cooperativa Actua explica a quin projecte destinaran ells els recursos.
Altres projectes subvencionats són d’entitats com Ampert, la Fundació Pro-Penedès, Entrem-hi, o Mas Albornà.
El Director Tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, va destacar l’elaboració dels diferents projectes seleccionats, que ara es faran visibles a traves de l’acció de les diferents entitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: