Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Palmadotze reinicia la temporada amb ‘Meaningful repetitions’, de Marta Marcé i Ignacio Uriarte

Palmadotze reinicia la temporada amb ‘Meaningful repetitions’, de Marta Marcé i Ignacio Uriarte

La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest dissabte en dues convocatòries, a les 11h a les 15h.

La galeria d’art de Santa Margarida i els Monjos engega la temporada 2020 – 2021 amb l’exposició ‘Meaningful repetitions’, de Marta Marcé i Ignacio Uriarte. La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest dissabte en dues convocatòries, a les 11h a les 15h.

Concebuda com un diàleg entre les noves obres d’aquests dos artistes, l’exposició presenta treballs de diferents formats i suports que, a través del dibuix, la pintura i la instal·lació, conviuen en harmonia compartint conceptes com la repetició i la successió ordenada en el temps.

La vilafranquina Marta Marcé presenta les seves darreres obres: pintures sobre tela i paper de la nova sèrie titulada ‘Seeds’. En aquesta sèrie l’artista explica que pinta «petjades, tot fent una marca a mà que emfatitza el moment, el present». Segons Marcé, «és una manera de reconèixer que som aquí, en un lloc determinat».

Per la seva banda, Ignacio Uriarte exposa per primera vegada els seus treballs a la galeria i presenta unes obres que tal com ell mateix defineix, «parteixen de situacions o moments en les rutines d’oficina, que moltes vegades tenen algun aspecte ‘artístic’, gairebé sempre ridículament petit».

L’exposició ‘Meaningful repetitions’ es podrà visitar fins al 3 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: