Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses han fet vibrar l’Auditori de Vilafranca

En un Auditori Municipal adaptat a les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus, la formació va fer vibrar el públic des del moment en que van pujar sobre l’escenari.

El quartet de música moderna Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses presentaven aquest diumenge a Vilafranca el seu projecte conjunt. Un concert del tot revolucionari, tant per a l’esfera contemporània com per a la tradicional.

En un Auditori Municipal adaptat a les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus, la formació va fer vibrar el públic des del moment en que van pujar sobre l’escenari, amb una entrada triomfal.

Les peces més importants de la discografia d’Obeses apareixen en aquest concert presentades amb els arranjaments elaborats per Arnau Tordera amb els timbres característics de la cobla, sense oblidar el llegat de músics catalans. D’aquesta manera, Obeses, la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses plantegen una proposta única i original.

El concert estava programat la temporada passada però es va haver de reprogramar a causa de la pandèmia i ha estat un dels primers plats forts de la temporada actual, que s’allargarà fins al gener de l’any vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: