Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neix Tiám, una nova associació per donar suport a persones amb demència i familiars cuidadors

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer l’entitat realitzarà valoracions de la memòria gratuïtes del 14 al 30 de setembre per a tothom qui ho sol·liciti mitjançant un correu electrònic o trucant.

Aquesta setmana, el programa de Penedès TV Estiu al Claustre va servir per a presentar la nova ‘Associació TIÁM. Intervenció en demències’. Una entitat que ha nascut al Penedès amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades directa o indirectament per la demència, oferint serveis professionals especialitzats. TIÁM vol ser un espai d’acompanyament per a totes aquelles persones amb símptomes però encara sense diagnòstic mèdic, recentment diagnosticades o en fases inicials. Els altres dos pilars importants als que es dirigeix l’entitat són els cuidadors i la societat en general. Ho explicaven dues de les components de Tiám, Laia Casas i Sofia Díaz.
TIÁM posa en marxa diversos serveis, tots ells complementaris al seguiment mèdic que es duu a terme des de l’àmbit sanitari. El projecte ha estat un dels guanyadors de la tercera convocatòria d’Impuls Social de la Fundació Pinnae a la Vegueria Penedès. Els serveis que TIÁM ofereix també volen ajudar a donar visibilitat a aquestes malalties i les seves afectacions.
Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer l’entitat realitzarà valoracions de la memòria gratuïtes del 14 al 30 de setembre per a tothom qui ho sol·liciti mitjançant un correu electrònic o trucant. Totes aquelles persones interessades en donar suport al projecte, s’hi poden fer sòcies amb una aportació mínima de 20€ l’any. Tota la informació detallada es pot trobar a la pàgina web tiam.cat, o contactant al mail o al telèfon 693.004.512.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: