Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nati Soler presenta el nou poemari “Cadells de gat” a L’Agrícol

Nati Soler presenta el nou poemari “Cadells de gat” a L’Agrícol

Nati Soler Alcaide presenta el poemari “Cadells de gat”, publicat a Onix Editor, amb fotografies d’Olga Pros Jané, el proper dijous, 17 de setembre, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Agrícol.

La presentació anirà a càrrec d’Anna Ruiz, professora de literatura i crítica literària, i de Rebeca Menchón, Cap d’àmbit d’Arts de l’IES Milà i Fontanals. La presentació comptarà amb la col.laboració del Grup de teatre del Centre de Llorenç del Penedès. L’acte ha estat organitzat per la secció literària de L’Agrícol.
Cadells de gat és el resultat de la reflexió, feta per la poeta, després d’haver vist el dibuix de tres nenes precioses, mal vestides, però amb cara de felicitat, aixoplugades sota un paraigua tronat i acaronant tres cadells de gat. La imatge la induïa a cercar exemples de com ens compliquem la vida per aconseguir coses supèrflues que no ens fan millors. Aquest poemari estàs il·lustrat per la fotògrafa Olga Pros, que arrenca el vers de l’autora com si fos una tija subtil i llavors els mots esdevenen precioses imatges sota la força del seu objectiu i es transformen en una bellíssima obra d’art als ulls del lector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: