Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nati Soler ha presentat el seu nou poemari, ‘Cadells de gat’, a L’Agrícol

L’escriptora de Llorenç del Penedès Nati Soler ha presentat aquest dijous al vespre a L’Agrícol el seu darrer poemari, titulat ‘Cadells de gat’.

La presentació, organitzada per la secció literària de L’Agrícol, anava a càrrec d’Anna Ruiz, professora de literatura i crítica literària, i de Rebeca Menchón, Cap d’àmbit d’Arts de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca.

‘Cadells de gat’, publicat per Ònix Editors, és el resultat de la reflexió feta per la poeta després d’haver vist la imatge de tres nenes pobres i mal vestides, però amb cara de felicitat, aixoplugades sota un paraigua tronat i acaronant tres cadells de gat. Una imatge que va induir la poeta a cercar exemples de com ens compliquem la vida per aconseguir coses supèrflues que no ens fan millors.

El poemari està il·lustrat per la fotògrafa Olga Pros, que també va ser present a l’acte.

La presentació va comptar amb la col·laboració del Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: