Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 persones a la manifestació contra el tancament de Robert Bosch

Aquest dissabte a les 10’30h s’ha iniciat una manifestació a la plaça del Penedès de Vilafranca convocada pels sindicats UGT i CCOO, en la que també hi havia presència política.

Hi havia representació comarcal d’ERC amb l’acompanyament del portaveu al Congrés de Diputats, Gabriel Rufián, o també representació d’ajuntaments especialment afectats per el tancament de l’empresa com el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, l’alcaldessa dels Monjos, Imma Ferret, i els alcaldes de Castellet o de l’Arboç. Aquest proper dilluns s’ha de celebrar la primera reunió entre la direcció de l’empresa i els representants sindicals per donar el tret de sortida el mes de negociació de l’ERO. El president del comitè d’empresa, Carles Teruel, explicava que van amb l’esperit d’intentar rebocar la decisió de tancar la fàbrica. Creuen que la decisió ha estat precipitada i que hi ha uns acords de conveni que s’haurien de complir.
El secretari de COOO, Josep Anton Llenas, assenyala que mantindran les mobilitzacions per lluitar contra el tancament de l’empresa. També assenyalava l’objectiu de traslladar a altres comitès d’empresa l’organització d’una gran manifestació a nivell comarcal amb treballadors de Saint-Gobain i Alfisa, perquè els tancaments significaran la pèrdua de molts llocs de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: