Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Martí Gironell presentarà dijous a Vilafranca la novel·la “Paraula de jueu”

Martí Gironell presentarà dijous a Vilafranca la novel·la “Paraula de jueu”

La presentació, que anirà a càrrec del crític i escriptor penedesenc, Jordi Llavina, començarà a dos quarts de vuit del vespre i tindrà lloc al claustre de Sant Francesc.

L’escriptor Martí Gironell és un dels autors més prolífics de la literatura catalana actual, i presentarà dijous, la novel·la Paraula de jueu editada per Columna i que és una continuació d’El pont dels jueus, l’obra publicada l’any 2007 que amb 100 mil exemplars venuts i traduccions a diverses llengües va donar-lo a conèixer entre el gran públic. La presentació de la novel·la i de l’autor, que ha estat organitzada per La Cultural llibreria, anirà a càrrec del crític literari i escriptor penedesenc, Jordi Llavina.
Tenint en compte l’actual situació sanitària, els organitzadors de la vetllada preguen al públic màxima puntualitat, alhora que comuniquen que hi haurà un control d’entrada per garantir una aforament limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: