Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle de titelles ‘Operació Avi’ arriba al Centre Vilarnau a finals d’octubre

La companyia igualadina ‘Farrés i brothers’ presenta aquest espectacle que vol ser un intercanvi intergeneracional.

És sabut de tothom que els protagonistes dels contes tradicionals posseeixen el do de l’eterna joventut. Malgrat el pas dels segles, la Caputxeta, el Patufet, el Flautista i tota la resta mai no moren, mai es fan vells. Per estranyes circumstàncies, però, han estat objecte d’un terrible experiment i han envellit de cop.

L’Operació A.V.I. consistirà en un llarg viatge i un reguitzell de peripècies per recuperar de nou la joventut. D’aquesta manera els avis i àvies, de debò, podran seguir explicant els contes i no cauran en l’oblit. Ni els avis, ni les àvies, ni els contes.

La companyia Farrés i brothers presenta el proper 23 d’octubre a partir de les 6 de la tarda un espectacle de titelles, un projecte d’intercanvi intergeneracional, que vetlla pel contacte entre infants, joves i gent gran. On s’apodera a la gent gran, reconeixent el valor de la seva saviesa i coneixements, com agents transmissors de la cultura i tradicions.
Degut a les circumstàncies actuals, per límit d’aforament, cal inscripció prèvia per aquest espectacle que es podrà veure al Centre Vilarnau.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: