Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Cabaret’ de Tàndem Produccions posa el punt i final a les Escenes Fresques

Des de l’Espai Jove La Nau fan un balanç molt positiu de l’acollida d’aquesta segona edició de les Escenes Fresques.

El pati de l’Espai Jove La Nau es va omplir de gom a gom aquest dimecres al vespre per acollir la darrera sessió de les Escenes Fresques, el cicle d’espectacles de petit format que va néixer l’estiu passat i que s’adreça especialment als joves a partir de 18 anys.

Tàndem Produccions va clausurar el cicle d’enguany amb l’espectacle ‘Cabaret’, una combinació de diverses propostes artístiques diferents amb el personatge de la Montserrat Escopinya com a conductora de l’acte. El Bruno Valls, de Tàndem Produccions, explicava que aquests tastets defineixen molt l’estil de la productora.

Des de l’Espai Jove La Nau fan un balanç molt positiu de l’acollida d’aquesta segona edició de les Escenes Fresques. Hi havia programats un total de 8 espectacles, finalment se n’han fet 7, ja que un d’ells ha estat ajornat per inclemències metrològiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: