Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Montagut té dues classes confinades per la Covid-19

Desprès d’una primera setmana amb tranquil·litat en l’inici del curs escolar, com era de preveure, ja s’ha detectat algun cas de covid-19 a Vilafranca.

És una situació que podia passar i pot anar passant al llarg d’aquest curs. El primer lloc on hem sabut que s’ha produït ha estat a l’Escola Montagut, concretament en dos aules, una de 5è de primària i una altra de 3er d’ESO. Des del centre s’ha aplicat el protocol marcat pels departaments d’Educació i Salut. En concret quan els símptomes apareixen dins del centre educatiu. Des del centre es truca a les famílies i al departament Departament de Salut i es fan proves PCR al més aviat possible. En aquets cas s’ha detectat un alumne positiu i tot el seu grup estable de convivència ha de fer aïllament preventiu a casa durant 14 dies. L’Escola Montagut ha activat el seu protocol per tal d’oferir classes online als dos grups afectats.
D’altra banda aquest dilluns també s’ha publicat l’informe setmanal de seguiment de la pandèmia per part del Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf. En relació a la setmana passada s’ha incrementat en una persona més el nombre de morts des de que es va iniciar la pandèmia, arribant a les 117. I es manté igual el nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o sospita de covid, que és de 18.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: