Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament valora molt positivament la Festa Major simbòlica

Tot i les dificultats a l’hora d’organitzar aquest 2020 els diferents actes dels dies 29, 30 i 31 d’agost, les sensacions són positives ja que es considera que han complert els objectius previstos.

Enguany els actes de la Festa Major a Vilafranca han finalitzat la nit del 31 d’agost, i per tant al matí d’aquest dimarts 1 de setembre ja es podien fer balanç més o menys definitius, a falta d’acabar d’analitzar tots els condicionants amb més deteniment. El Cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, ha estat aquest matí als estudis de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió per fer un primer balanç de l’edició d’aquest 2020. Hom ha reconegut que tot plegat ha estat molt complexe engany, ja que totes les propostes han hagut de passar molts filtres. Un seguit de propostes que van anar evolucionant fins que es van concretar a tres setmanes pràcticament de l’inici.
La valoració que en fa Hom en general és positiva per tal com han funcionat els actes i la resposta que han rebut per part de la gent.
Lamentava la imatge que es va donar el dia 29 al migdia, al carrer de Santa Maria, en el que ell ha qualificat d’un acte que segurament va ser espontani i que va acabar desmarxant-se.
Entre els diferents actes que s’han celebrat, des de Cultura destaquen l’encesa de la tronada i l’acte simbòlic abans de la darrera novena del dia de Sant Fèlix que van ser molt emotius.
Fent un balanç, remarcava que estaven des de Cultura satisfets de com havia anat la Festa Simbòlica, que havia sortint tal i com l’havien previst. En global la sensació és de satisfacció per el resultat final en un any que ha estat molt complicat.
Entre les diferents propostes que s’han fet aquest any alguna fins i tot podria ser que s’acabés mantenint en properes edicions ja que han funcionat molt bé i han tingut molt bona acollida. Un exemple podria ser la processó il·lustrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: