Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull es manté dins del Pdecat

Aquest dilluns, 31 d’agost, Carles Puigdemont va anunciar la seva decisió d’abandonar el PDeCAT.

Ho va explicar a través d’un tuit que deia ‘Acabo de comunicar a David Bonvehí, president del Pdecat, la meva decisió de donar-me de baixa del partit que presideix. Continuaré treballant, ara com a president de JuntsXCat, per mantenir una relació cordial entre les dues formacions’. Després de l’anunci hi ha hagut un seguit de tuits i comunicats de diversos càrrecs o polítics destacats anunciant, uns que deixaven el Pdecat, entre els que es troben bona part del govern de la Generalitat, o d’altres que es mantenen dins del Pdecat, com ha estat el cas de l’expresident Artur Mas. També l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, s’ha pronunciat a través de les xarxes anunciant amb un tuit aquest dimarts a la nit que ‘ara més que mai hem d’encarar el futur de Catalunya amb rigor i bon govern, per recuperar les llibertats i un model de cohesió social que ajudi a empresa i treballadors. Per això, segueixo treballant des del @pdemocratacat’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: