Dimecres, 21 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alcalde de Vilafranca manifesta el seu rebuig a la inhabilitació del President Torra

Regull considera aquesta sentència “desproporcionada i injusta”  i considera que “els jutjats no poden substituir la decisió del poble de Catalunya per un acte tan banal com haver penjat una pancarta”

Pere Regull, alcalde de Vilafranca del Penedès, ha mostrat el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que ratifica la inhabilitació del President Quim Torra per un delicte de desobediència per no haver retirat la pancarta de suport als presos polítics. Regull ha considerat que aquesta sentència és “desproporcionada i injusta”  i considera que “els jutjats no poden substituir la decisió del poble de Catalunya per un acte tan banal com haver penjat una pancarta”. Per aquest motiu, l’alcalde anuncia el seu suport a la concentració de suport a Quim Torra convocada aquest dilluns, Òmnium i ANC a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: