Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Setmana de la gent gran de Sant Sadurní haurà d’esperar al 2021

La Setmana de la gent gran de Sant Sadurní haurà d’esperar al 2021

Durant el que queda d’any els actes per a la gent gran es reinventen i es faran activitats culturals, tertúlies i xerraes adaptades a les circumstàncies.

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha decidit suspendre la Setmana de la Gent Gran, que s’hauria d’haver celebrat aquesta setmana, per motius de seguretat. El mes de juny ja es va anunciar que es suspenia el Dinar de la gent gran del dia 27 de setembre i que es mantindrien la resta d’activitats en la mesura del possible.
La regidora d’Acció Social, Meritxell Borràs, ha explicat que s’ha pres la decisió d’ajornar la Setmana per l’any vinent atesa la situació en què es troba bona part de Catalunya en aquest moment i tenint en compte que les persones grans són un grup vulnerable; també ha avançat que es comprometen a organitzar una setmana de la Gent Gran per al 2021 més lluïda que mai.
No obstant això, des de la regidoria s’està organitzant un seguit d’activitats culturals, tertúlies i xerrades fins a finalitzar l’any, seguint totes les mesures de seguretat i en tant que la situació epidemiològica ho permeti. En breu es donarà més informació sobre aquestes activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: