Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Rua de Carnaval de Vilafranca queda suspesa

Tenint en compte que la situació sanitària actual no ho permet i davant la incertesa sobre els propers mesos, s’ha decidit no tirar endavant l’acte més multitudinari del Carnaval a Vilafranca.

Després de la reunió mantinguda entre el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i els representants de les entitats que habitualment organitzen carrosses i comparses, s’ha acordat que el febrer de l’any vinent no hi haurà la popular Rua de Carnaval a Vilafranca.

Tenint en compte que la situació sanitària actual no ho permet i davant la incògnita de no poder saber quina serà la situació d’aquí a uns mesos, s’ha decidit no tirar endavant l’acte més multitudinari, tant a nivell de participació com de públic, del carnaval vilafranquí. Aquesta decisió s’emmarca, també, en la voluntat d’evitar que les entitats s’arrisquin a perdre sumes importants de diners en cas d’una eventual suspensió més endavant, ja que és durant els mesos de setembre i octubre que han de fer una inversió important en les infraestructures i les disfresses de les carrosses i les comparses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: