Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia ha detingut en els darrers dies 5 persones per diversos atracaments i robatoris

La primera actuació va ser la nit de dijous i matinada de divendres passat en un operatiu conjunt entre la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra.

La trucada d’un ciutadà va alertar que havia estat víctima d’un robatori amb violència al c/ Ignasi Iglésias, facilitant la descripció del grup de persones, 4 homes i una dona, tots joves. Una segona trucada informava que s’havia produït un robatori amb violència al c/ l’Alguer, en què la descripció dels autors coincidia plenament. Hi va haver un desplegament dels dos cossos policials i una patrulla dels Mossos va localitzar i detenir la dona integrant del grup, mentre que la resta aconseguien fugir. Hores després la Policia Local va detenir un altre dels integrants que s’havia amagat en un canyís proper on s’havien produït els atracaments. La policia segueix treballant per poder detenir a la resta de participants en els robatoris.
La segona actuació va tenir lloc la matinada de diumenge quan agents de la Policia Local detenen tres joves per robar a l’interior de diferents vehicles. La detenció es va poder fer gràcies a la trucada d’una ciutadana que alertava de la presència d’un grup de joves trencant vidres de cotxes estacionats a l’aparcament situat al c/ Camí Fariner amb el c/ Amalia Soler.
Els agents van observar cinc vehicles amb vidres trencats i un grup de joves que sortia corrent. Primer van en van detenir un i, posteriorment, després de diferents gestions se’n van poder detenir dos més, un d’ells menor d’edat.
D’altra banda, la Policia Local de Vilafranca ha denunciat quatre conductors, un d’ells ciclista, per donar positiu en controls d’alcoholèmia realitzats les nits del cap de setmana. Les denúncies es van cursar després que patrulles de la Policia Local detectessin els conductors realitzant maniobres estranyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: