Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació lliura a Sant Martí i a Castellví de la Marca documents únics de protecció civil

Aquest document determina la planificació de la protecció civil en l’àmbit del municipi i ha d’incloure tots els riscos que l’afectin, d’acord amb els diferents plans.

El Decret de 2014 pel qual s’aprova el contingut mínim per a l’elaboració i homologació dels plans de protecció civil municipals i es regula el procediment per a la seva tramitació conjunta, estableix que els municipis subjectes a l’elaboració d’aquests plans han de redactar un document únic de protecció civil municipal. Aquest document determina la planificació de la protecció civil en l’àmbit del municipi i ha d’incloure tots els riscos que l’afectin, d’acord amb els diferents plans i amb l’estructura i el contingut mínim de l’annex del referit decret. El DUPROCIM l’ha d’aprovar el ple de l’Ajuntament, s’ha de sotmetre a informació pública i després, l’ha d’homologar la Comissió de Protecció Civil de Catalunya. Posteriorment, s’hauran de realitzar les actuacions d’implantació, actualització i revisió. Els riscos que s’inclouen en el document de Sant Martí Sarroca són riscos territorials, risc per incendi forestal, risc per inundacions, risc per transport de mercaderies perilloses, risc per nevades, risc per sismes i risc per ventades.
A Castellví de la Marca, riscos territorials, risc per incendi forestal, risc per inundacions, risc per transport de mercaderies perilloses, risc per nevades, risc per sismes i risc per ventades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: