Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella de Sant Joan acull fins diumenge l’exposició ‘El procés a punta de bic’

L’exposició es va inaugurar amb la presència del dibuixant Jordi Magrià, conegut com a Bicman, que dissabte serà durant tot el dia dibuixant a l’interior de la caprella.

Aquest dimarts 8 de setembre es feia l’acte inaugural d’aquesta exposició, amb la participació del dibuixant i activista Jordi Magrià, que és l’autor dels dibuixos. Un acte en que també va ser-hi presente el portaveu del grup parlamentari JxCat, Eduard Pujol i la representant territorial de l’Alt Penedès de Junts Ester Vallés. Tots ells van acompanyar a les 8 del vespre als músics per la Llibertat a la plaça de la Vila, tot just abans de visitar l’exposició.
Magrià, conegut com a Bicman, va explicar que va començar a fer els dibuixos quan van empresonar els dos Jordis; i que després va seguint fent més dibuixos tant al voltant de l’1 d’octubre de 2017 com dels polítics que van ser empresonats posteriorment.
Per la seva banda, el diputat Eduard Pujol va recomanar tothom que visiti l’exposició, ja que considera que és un homenatge a la resistència cívica de molta gent. Una exposició, deia, que no deixa indiferent.
Al voltant de l’exposició s’han preparat algunes activitats.
Així, el dissabte 12 de setembre en Jordi Magrià serà a l’interior de la capella de Sant Joan pintant un retrat en directe durant el mateix horari d’exposició, de 10 del matí a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 10 de la nit. Diumenge l’acte de cloenda a la 1 del migdia comptarà amb la presència de Josep Costa, vicepresident de la mesa del Parlament i Eduard Pujol portaveu del grup parlamentari de JxCat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: