Dijous, 22 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts pel Penedès presentarà una moció per defensar el futur industrial de la Vegueria Penedès

En els propers plens municipals de la Vegueria Penedès, els grups municipals de Junts pel Penedès presentaran una moció en defensa de la industria.

En un comunicat expressen que ja són 15 dies que porten donant suport a les mobilitzacions dels treballadors de Saint Gobain-La Cristaleria de l’Arboç. Ara també se sumen al suport pels treballadors de la Bosch de Castellet i la Gornal. La formació política defensa que el model productiu de la Vegueria Penedès sigui divers, complementant el sector primari, la vinya i el vi, el sector industrial i el sector terciari amb el turisme i el sector serveis al capdavant. El responsable de Junts al territori, Jaume Casañas, apunta que volen treballar i lluitar perquè la Vegueria del Penedès continuï sent un territori d’oportunitats, i dinàmic socio-economicament. Demanen el suport de totes les administracions per reconduir aquesta situació”. També assenyala la necessitat de que totes les formacions polítiques vagin tots a una per defensar el sector industrial al territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: