Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fundació Futura Penedès ha ampliat el seu patronat

Lliurarà aquest divendres els Premis del Concurs de Relats Eròtics amb DO 2020.

La Presidenta de la Fundacio, Maria Josep Tuyà, ha explicat que s’ha canviat el nom de Futura Local a Futura Penedes per el canvi d’objectius de l’entitat, que inicialment era per promoure accions formatives a nivell de l’administracio publica local i s’ha passat a prioritzar projectes d’àmbit territorial i social del Penedes.
El vocal primer i nou patró, Raimon Gusi, ha presentat els membres i composició del nou Patronat.
Maria Josep Tuyà, continua sent la Presidenta. Carme Gelida, continua com a vocal, procedent del mon social i de salut i Jordi Gelida es manté com a secretari de la Fundació. Junt amb Raimon Gusi, els nous vocals són Berta Jardí, Eloi Miralles i Pere Anton Amadó.
La presidenta afegeia un agraïment públic per els serveis prestats de Carme Cols i Ramona Suriol que cessen en el carrec de vocals del patronat.
A més també informava que s’ha designat com a nova seu de la fundació el Centre Agrícol de Vilafranca, i recordava les principals activitats de l’entitat.
Destacava Sons Penedes, donant suport a joves músics del món de l’òpera o del jazz.
També altres projectes com els tallers de l’Auca del Xarel·lo, la Càpsula del Temps de la Festa Major i el IV Concurs de Relats Eròtics.
Pel que fa a aquest concurs literari hi ha hagut una alta participació amb mes de quaranta textos dels quals se n’ha escollit disset per a ser editats.
El lliurament de premis es farà en un acte el dia 25 de setembre a les vuit del vespre a la Masia Torre del Gall de Sant Cugat Sesgarrigues. Amb assistència limitada per inscripció prèvia a la web www.futuralocal.org

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: