Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reprenen les activitats matinals gratuïtes a la muntanya de Sant Pau

La propera activitat tindrà lloc aquest diumenge a les 11h.

La proposta, destinada a la ciutadania en general i al públic familiar, es basa en un itinerari guiat des del Balcó de les Clotes fins al mirador de Sant Pau, on es van descobrint diferents elements característics que es poden trobar a les portes de la tardor.
Les persones interessades a participar és imprescindible realitzar inscripció prèvia a , indicant el nombre de persones que seran. El límit per realitzar la inscripció en cas que encara hi hagi places disponibles és avui divendres a les 15h.
A causa de la situació sanitària que estem vivint, caldrà portar mascareta i mantenir les distàncies de seguretat durant l’itinerari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: