Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es reforça el bus entre Vilafranca i Barcelona mentre durin les obres de la línia R4 de Renfe

Des d’aquest dimarts la línia de bus exprés.cat entre Vilafranca i Barcelona triplica el nombre d’expedicions.

Hi ha la circulació de 43 nous vehicles que s’afegiran als de l’horari habitual del servei de transport públic per carretera. Aquest servei de reforç, aprovat aquest estiu per la Generalitat, serà vigent mentre durin les obres del tram ferroviari de la línia R4 de Rodalies afectat pels treballs del corredor mediterrani, que està previst que finalitzin al novembre.

L’Ajuntament de Vilafranca, atenent les queixes dels usuaris que en els darrers dies es queixaven que no s’havia posat en funcionament aquest increment de freqüència horària anunciat, ha fet la reclamació a la Generalitat i a l’empresa operadora, perquè el pla de reforç s’executi tal i com s’havia anunciat.
Així doncs, es confirmen els nous horaris fins que finalitzi el període d’afectacions per obres d’Adif de la línia R4 de Rodalies de Catalunya.

Hi haurà les 22 expedicions d’anada i 23 de tornada habituals de dilluns a divendres feiners, a les que s’hi sumen 43 expedicions per sentit, de dilluns a divendres laborables, que circularan cada 15 minuts en hora punta i cada mitja hora en hora vall.

El servei es prestarà des de Vilafranca entre las 5.45 hores i les 22.15 hores i des de Barcelona entre les 6.45 hores i les 23.15 hores.

Amb la potenciació de l’oferta dels serveis exprés.cat per part del Departament de Territori i Sostenibilitat es vol atendre de forma adequada la mobilitat de Vilafranca. La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Transport i Mobilitat, vol pal·liar amb aquest pla de reforç les dificultats que es poden trobar els usuaris d’aquesta línia en els seus desplaçaments diaris i evitar la propagació de l’ús del vehicle privat en un moment d’emergència climàtica i sanitària.

Consulteu els horaris a https://serveisurbans.vilafranca.cat/bus-vilafranca-barcelona

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: