Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es redueix el nombre d’ingressats amb símptomes de Covid als hospitals de l’Alt Penedès-Garraf

Com cada dilluns el Consorci Hospitalari de l’Alt Penedès i Garraf ha emès el seu informe de seguiment de la pandèmia del coronavirus.

El total de pacients ingressats amb patologies respiratòries o sospita de Covid és de 18, dos menys que en l’informe de la setmana passada. La xifra de persones mortes confirmades de Covid-19 és de 116 des de que es va iniciar la pandèmia, la mateixa xifra des de fa dues setmanes. I les altes hospitalàries, és a dir les persones que han ingressat als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf des de que es va iniciar la pandèmia i que han superat la malaltia han arribat ja a les 480, 17 més que la setmana passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: