Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC al costat dels treballadors de Robert Bosch davant la destrucció de llocs de treball

Expressen tot el suport i la solidaritat amb els treballadors i les treballadores de l’empresa Robert Bosch, de Castellet i la Gornal, amb 300 persones afectades per l’expedient d’ocupació.

Des d’Esquerra Republicana davant les notícies anunciades per part de les direccions de diverses empreses del Penedès es posen a disposició i mostren tot el suport als treballadors i treballadores de les empreses que han iniciat processos de tancament, i per tant la destrucció de llocs de treball i la destrucció del teixit industrial de la comarca. Expressen tot el suport i la solidaritat amb els treballadors i les treballadores de l’empresa Robert Bosch, de Castellet i la Gornal, amb 300 persones afectades per l’expedient de regulació d’ocupació. Per no parlar dels llocs de treball indirectes que perillen al Penedès.
Les diputades penedesenques Lluïsa Llop i Rut Ribas, així com totes les persones representants d’ERC als ajuntaments i a les diferents cambres parlamentàries, s’han posat al seu servei.
Les notícies que lamentablement estan fent-se realitat, posen de relleu la preocupació existent des de fa temps sobre la pèrdua del sector industrial i de llocs de treball de qualitat que pateix la comarca. Les empreses també tenen una responsabilitat social que han d’exercir. No és acceptable que facin recaure la seva responsabilitat a una plantilla que ha fet un munt de sacrificis per a poder garantir la viabilitat de l’empresa.
Encoratgen a les administracions, des dels ajuntaments, consells comarcals, a les institucions de l’Estat i al govern de la Generalitat, a treballar per trobar solucions per a evitar la pèrdua de llocs de treball, així com trobar alternatives per assegurar l’existència d’un teixit industrial potent i amb valor afegit a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: