Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds mantenen activitats amb la canalla i la mirada posada en la propera temporada

Aquest cap de setmana s’hauria de celebrar el Concurs de Castells de Tarragona, i guanyar-lo novament era un dels principals objectius de la colla que presideix Carles Mata.

Aquesta setmana hauria de ser de feina molt intensa a Cal Figarot, tot preparant el Concurs de Castells de Tarragona que s’hauria de celebrar el primer cap de setmana d’octubre. Però aquesta temporada castellera no està sent normal, i de fet pràcticament no s’ha iniciat a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19.

En aquest marc el president dels Verds, Carles Mata, explica que estaven molt il·lusionats a l’iniciar el seu mandat el passat mes de febrer per fer una bona temporada amb alguns objectius clars entre els quals hi havia tornar a guanyar el Concurs de Castells. Mata recordava que són la colla que l’ha guanyat més vegades, i que l’any 2018 el van perdre a mans de la Vella. Aquest 2020 el gran objectiu era recuperar-lo.

Ara per ara els assaigs castellers són encara impossibles, però el president dels Verds remarca que cal treballar per mantenir viu l’esperit de la colla i l’activitat a Cal Figarot. Una de les principals preocupacions és també no perdre el contacta amb la canalla de la colla, per assegurar la continuïtat de cara a la propera temporada amb l’esperança de poder reprendre assaigs i actuacions el 2021.

Durant aquests mesos els Castellers de Vilafranca han estat centrant la seva activitat bàsicament en els apartats socials i culturals, oferint per exemple recitals musicals al pati de Cal Figarot com el d’aquest passat cap de setmana per celebrar el patró de la colla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: