Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els primers dies d’exposició de Sant Fèlix a la basílica de Santa Maria han generat expectació

El passat 31 d’agost la talla de Sant Fèlix va entrar dins de la capella de Sant Jocund on hi reposarà tot l’any.

Aquesta va ser la decisió dels administradors de la Festa Major del 2020. Primer perquè enguany no hi ha hagut festa com a tal i segon perquè l’any vinent tornarà s ser el mateix quintet d’administradors el qui organitzi la festa. Normalment el Sant es troba a casa dels administradors de l’any que se’l van passant els uns als altres. Els feligresos o amics visiten la talla a casa dels administradors. Enguany, tot és diferent. Però la iniciativa ha estat ben rebuda per el rector de Santa Maria i per la gent en general.
Mossèn Xavier Aymerich assenyala que ha estat molta la gent que ha anat a la basílica per veure el sant aquests primers dies.
La basílica obre portes cada dia a dos quarts de set de la tarda. Però els dissabtes també ho fa al matí d’11 a dos quarts de dues del migdia, afegint-se la presència del sant al reclam turístic de la visita de la cripta.
El rector de la basílica assenyala que realiment els primers dies s’ha notat l’expectació generada amb la presència de la talla de Sant Fèlix a la capella de Sant Jocund i es mostra satisfet de com ha quedat l’espai de la capella, enfrontada, davant per davant amb la capella de Sant Raimon i posant en relació els tres copatrons de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: