Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra detenen set persones per sostreure palets a una empresa de l’Olèrdola

Els Mossos d’Esquadra detenen set persones per sostreure palets a una empresa de l’Olèrdola

Els lladres venien els palets sostrets a una empresa de Vilafranca del Penedès sense cap tipus de registre, motiu pel qual també es va denunciar administrativament el seu responsable.

Agents dels Mossos de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca del Penedès van detenir, el dimecres 26 d’agost, cinc homes i dues dones, de nacionalitat romanesa, amb edats compreses entre els 23 i els 53 anys i veïns de Castelldefels, com a presumptes autors d’un delicte de furt a Olèrdola. Els fets van succeir el mateix dia, cap a la 1 del migdia, quan agents de la comissaria de l’Alt Penedès, van rebre l’avís que algunes persones estaven robant i carregant en una furgoneta de color blanc, palets de l’interior d’una empresa, especialitzada en la distribució de productes alimentaris, del polígon industrial de Sant Pere Molanta. Immediatament les dotacions policials es van adreçar al lloc i van iniciar la recerca dels lladres, que havien fugit. Pocs minuts més tard, els agents van localitzar una furgoneta que coincidia amb la descripció facilitada i amb quatre persones assegudes als seients davanters. Els agents van comprovar que la furgoneta anava completament carregada de palets i que hi havia tres homes més amagats al seu interior. Desprès de comprovar que els 57 palets que transportava la furgoneta, amb un valor aproximat d’uns 10 euros cadascun, pertanyien a la empresa d’Olèrdola, els agents van detenir les set persones com a presumptes autores d’un delicte de furt. Posteriorment, agents de la Unitat d’Investigació van comprovar que els lladres, que no era la primera vegada que ho feien, venien els palets sostrets a una empresa de Vilafranca del Penedès sense cap tipus de registre, motiu pel qual també van denunciar administrativament el seu responsable. Els arrestats després de declarar van quedar en llibertat a l’espera que els citi el jutge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: