Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti un home que havia forçat un domicili a Sant Sadurní

Els Mossos d’Esquadra detenen in fraganti un home que havia forçat un domicili a Sant Sadurní

Els Mossos d’Esquadra de Sant Sadurní van detenir, diumenge 30 d’agost, un home de nacionalitat marroquina, de 19 anys i veí del Masnou com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar el mateix dia, poc abans de les 3 de la matinada, quan gràcies a l’alerta d’un veí, els mossos es van adreçar ràpidament a un domicili de Sant Sadurní fins on un jove havia escalat i forçat una finestra per accedir a l’interior.
Una vegada segurs que l’intrús no podia fugir del domicili els mossos van tenir accés a les claus de l’immoble forçat i el van escorcollar fins trobar-lo amagat en una de les habitacions del pis. Durant l’escorcoll del jove els mossos van trobar-li joies les quals es disposava a sostreure del domicili. Posteriorment, en el decurs d’un escorcoll més exhaustiu, en dependències policials, li van localitzar amagades altres joies procedents de robatoris que havia fet amb anterioritat. Els investigadors fan indagacions ara per la procedència concreta de les joies recuperades. Davant les evidències, els agents van detenir el jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a domicili. El detingut, amb nou antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: