Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca celebren Sant Miquel

Els Verds han organitzat un seguit d’activitats per celebrar la diada del patró de la colla malgrat el context sanitari.

Aquest dissabte i diumenge i també el dimarts 29 de setembre els Castellers de Vilafranca celebraran Sant Miquel, patró de la colla vilafranquina. Malgrat la crisi sanitària, els Verds han organitzat un seguit d’actes al voltant d’aquest dia tan assenyalat per la colla castellera. Aquest dissabte a les nou del vespre, tindrà lloc a Cal Figarot un concert amb el grup de grallers “Els de darrere”. L’aforament serà limitat fins a omplir les taules i cadires de Cal Figarot. L’endemà, diumenge, se celebrarà l’entrega de premis del Certamen literari de la colla. L’acte tindrà lloc a les dotze del migdia, també a la seu social dels Castellers de Vilafranca. Per acabar, dimarts 29 de setembre a les vuit del vespre se celebrarà una missa en honor a Sant Miquel a la Basílica de Santa Maria. Serà en aquest acte litúrgic quan es farà pública l’estampa de Sant Miquel. A més a més, durant aquest cap de setmana la seu social dels Verds estarà oberta al públic en el marc d’”Obrim Vilafranca”, una experiència que mostra el patrimoni cultural de Vilafranca que sovint passa desapercebut, ja que no acostuma a estar disponible per al públic. Així doncs, Cal Figarot estarà obert també dissabte de cinc de la tarda a nou del vespre i diumenge de 10 a dues. Les visites seran guiades i fa falta reserva prèvia a través de la web de Turisme de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: