Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de batxillerat enceten el curs amb normalitat, tot i la incertesa de la covid19

Aquest dimarts al matí, els alumnes de batxillerat dels instituts de Vilafranca i comarca han començat les classes presencials. Es tracta d’un curs marcat per la incertesa de l’evolució de la covid19. Mestres i estudiants han engegat amb totes les mesures de seguretat per evitar el contagi del coronavirus.

Un dels centres que ha començat l’activitat docent presencial de batxillerat ha estat l’IES Milà i Fontanals. A més de les novetats del nou curs, el Milà estrena nou director en subtitució del Pere Martí. Es tracta de Josep Mateu, que fins el curs passat era cap d’estudis del centre.

Des de la direcció del centre expliquen que l’arrencada a l’institut Milà i Fontanals ha anat molt bé. Al Milà, com a la resta de centres, han incorporat les noves mesures fixades pels Departaments d’Educació i Salut per tal d’evitar la propagació del virus.

A banda de secundària i batxillerat, els alumnes de cicles formatius de grau superior començaran les seves classes a partir del 21 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: