Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major acaben amb una sensació estranya d’alliberament

Tambe amb ganes de reposar per agafar forces per l’any vinent.

Un castell de focs de comiat, llençat des del terrat de l’edifici dels antics jutjats aquest dilluns, dia 31 d’agost, a les 10 de la nit posava punt i final als actes simbòlics de la Festa Major de Vilafranca del 2020. Els administradors el van veure plegats, des de la rambla de Sant Francesc amb una sensació estranya que els corria per les venes. Era el comiat d’una festa, que no era la Festa Major, que els administradors han batejat com La Irrapetible. La Montse Andrade sentia un cert alliberament.
Aquest dilluns a les 10 de la nit acabava una festa que, d’haver estat normal, hauria finalitzat dimecres a les dotze de la nit. Tot plegat feia sentir una sensació estranya.
Desprès d’un any molt complicat, i d’experimentar les responsabilitats que comporta l’organització d’un esdeveniment com la Festa Major, ara els calen unes vacances.
L’administrador Pable Sancho, home de cinema, parla d’una història que pot tenir encara més girs de guió, però de la que n’espera un bon final. També volia agrair el suport rebut per part de la gran majoria de la societat vilafranquina.
I la Núria Rovira apunta que malgrat tot, i desprès d’un repòs, tindran ganes de tornar-hi per preparar la festa de l’any vinent.
Els cinc administradors es van abraçar un cop més, com a mostra de suport mutu, com ho han hagut de fer en més d’una ocasió en els darrers mesos. Les adversitats els han fet compartir una història que tots esperen que sigui irrepetible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: