Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dramaturg Jordi Casanovas estrena una obra ambientada en els fets d’octubre del 2017

A ‘Alguns dies d’ahir’, el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas planteja la història de la família Font al voltant dels fets de l’octubre del 2017.

L’obra s’estrenarà el dia 2 d’octubre al Teatre Municipal de Montcada i Reixac. ‘Alguns dies d’ahir’ està dirigida per Ferran Utzet i protagonitzada per Míriam Iscla, Abel Folk, Marta Ossó i Francesc Cuéllar.

La família protagonista de l’obra viu en una població de poc més de deu mil habitants a mitja hora de Barcelona. Els seus quatre membres veuen sacsejada la seva quotidianitat a partir dels fets polítics que succeeixen a Catalunya durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2017.

En cinc dies posteriors a altres cinc dies políticament molt determinants, la família es troba al voltant d’una taula i comenta o discuteix el que passa a fora, el que els passa a dins i com això els està transformant en una petita o gran mesura. Cada un d’aquests vespres copsarà l’estat anímic d’aquests quatre membres de la família. L’esperança, la por, la perplexitat o la ràbia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: